Vrienden van het borghuis

De Vriendenclub bestaat uit verschillende ondernemers in de Achterhoek die het Borghuis een warm hart toedragen. Deze eindelijk-eens-iets-anders-dan-een-gewone-businessclub ondersteunt het Borghuis op verschillende manieren. Niet alleen via het lidmaatschap of door donaties, maar ook met advies en praktische hulp. En natuurlijk door regelmatig het restaurant met familie, vrienden of relaties te bezoeken. Dan kunnen nieuwe bezoekers zelf ervaren wat het Borghuis het meest bijzondere restaurant van de Achterhoek maakt.

Stichting Vrienden van het Borghuis heeft een ANBI-status. Dit houdt in dat de wij door de Belastingdienst erkend zijn als goed doel. 

Bestuur

Het bestuur van de Stichting Vrienden van het Borghuis bestaat uit:

  • Norbert Berns (voorzitter)
  • Margreet van Es (secretaris)
  • Armgard Colenbrander (penningmeester)

Inmiddels heel gewoon in Doetinchem, maar toch blijft het Borghuis bijzonder! Bijzonder om het sociale karakter en bijzondere daginvulling van een aantal mede-Achterhoekers. Ook weer heel gewoon, daar het al ruim 21 jaar in Doetinchem gevestigd is en draait. Heel gewoon, omdat de kwaliteit van het eten en drinken goed is zoals je mag verwachten in de gevestigde horeca. Heel gewoon… maar eigenlijk staan we te weinig (meer) stil bij het bijzondere karakter van deze sociale onderneming. Ik vind het bijzonder dat ik vanuit de vrienden van het Borghuis een steentje mag gaan bijdragen. En dat ga ik, heel gewoon, met veel passie, trots én plezier doen!

Het bijzonder restaurant Borghuis voelt als een warme deken: mensen die wat extra aandacht nodig hebben voor een zinvolle dagbesteding krijgen hier alle ruimte.

Ik voel het als een groot goed dat ik daar mijn steentje aan mag bijdragen.

Het spreekt mij aan dat bij Bijzonder restaurant Borghuis zo’n mooie combinatie bestaat tussen het zakelijke en het menselijke.